Päivitetty julkaisusuunnitelma (toukokuu 2024)

Alkuvuoden isomman julkaisuryppään jälkeen vedettiin hiukan henkeä ja nyt sitten taas aletaan tosissaan hommiin. Julkaisusuunnitelma on vielä loppuvuodelle hiukan epämääräinen – vain yhdellä levyllä on tarkka julkaisupäivä – mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa alkaa tarkentumaan. Todennäköisesti ainakin yksi levy on vielä tulossa syksylle, mutta siihenkin palataan, kun asiat hiukan selkenevät.

Julkiasu: 29.5.2024

Tennarirock / Ramopunk -bändi The Anderssons innostui Sinkkuklubi meiningistä niin paljon, että teki Sinkkuklubille oman biisin Pikkulevyt pyörii (oi, Sinkkuklubi). Siitä ja toisesta biisistä (Peter) tehtiin pienipainoksinen (50 kappaletta) suorakaiverrussingle, lähinnä Sinkkuklubin jäsenille. Muutama ylimääräinen jäi myyntiin. Jos kiinnostaa, niin kannattaa tehdä ennakkotilaus.

Julkiasu: Kesäkuu 2024

Yhtä juhlaa on Persoonallisuushäiriön toinen pitkäsoitto. Musiikillisesti ollaan vahvasti kiinni vanhemmassa punkissa a’la Ratsia, Clash, Stiff Little Fingers, mutta toteutusta on tuotu tähän päivään. Melodioihin uskotaan ja meno on enemmän kuin reipasta.

Julkiasu: Heinäkuu 2024

Fanzinekirjan kakkosnumeron valmistelu on aloitettu. Kirjoittajia on tullut kiitettävästi lisää ja todella mainiota materiaali on tähänkin numeroon tulossa, mutta paljastetaan sisältöä vasta hiukan lähempänä, kun varmasti tiedetään mitkä jutut valmistuvat ajoissa tähän numeroon.

Julkiasu: Elokuu 2024

Oulusta tuleva The Southgates soittaa Brittihenkistä kitarapoppia Manchesterin suunnalta, mutta siinä on vivahteita niin indiestä kuin jopa psykedeelisestä rockista. Citrus Treellä ei säröä ole säästelty ja kokonaisuus on ihana rosoista poppia.

Julkaisu: loppuvuosi 2024

Tilsan lastenmusiikkilevy. Lisää tietoa tulossa seuraavissa päivityksissä.

Julkaisu: loppuvuosi 2024

Edellisestä Lurex levystä onkin jo 12 vuotta, joten johan se on aika uutta albumia saada aikaiseksi.

Julkaisu: loppuvuosi 2024

Infoa tulossa seuraavissa suunnitelmapäivityksissä.

Vastaa