Hurriganes sukupuu

Nyt ollaan sukupuissa aivan perusasioiden ääressä. Tällä kertaa käydään läpi Hurriganesin kokoonpanot. Lisäksi käydään läpi Remun, Alberin, Cissen ja Ile aiemmat tekemiset ja mitä he Hurriganesin ohella / jälkeen tekivät. Tämä ei taida isompaa alustusta tarvita.

Sitten ne normaalit huomautukset: Jos huomaatte sukupuussa virheitä, niin niistä saa – suorastaan pitää – ilmoittaa ja minä korjailen ne sukupuuhun.

Jos kaipaat tulkintaohjeita sukupuun lukemiseen, niin ne löytyvät sukupuuhakemistosta (https://www.hiljaisetlevyt.com/2021/10/08/sukupuuhakemisto/ ). Tuo hakemisto ei vielä kata tätä sukupuuta

Ja lopuksi: linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon:

http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2022/01/HurriganesSukupuu.pdf

4 vastausta artikkeliin “Hurriganes sukupuu”

  1. Hurriganes #10 aloitusvuosi on otsikossa väärin: 1988 -> 1998

  2. Hyvää ja merkittävää hommaa on Junttila tehnyt. Mutta eihän nämä vuoden 1988- jälkeiset Remu & Hurriganes -hommat mitään Hurriganesia olleet. Toki Remanderilla oikeus on Hurriganes – nimen käyttöön oikeus, mutta rahastusta ne enimmäkseen on ollut – viime vuodet kauheeta paskaa.

  3. Remu Aaltonen aloitti The Creaturesissa 1965. Yhtye lopetti toimintansa syyskuussa 1967. Olli Könönen ja Nikke Nikamo jatkoivat siitä suoraan Mosaiciin.

Vastaa