Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Kävin läpi julkaisusuunnitelman. Mitään uutta sinne ei ole tullut – parista levystä on ollut puhe, mutta yritetään nyt saada näistä jotkut valmiiksi ensin. Kun asiat ovat niin vahvasti nykyään kiinni prässäämöjen toiminnasta, niin aikataulut ovat epätarkat, mutta lisäsin niihin statuksen missä vaiheessa levy on. Aika hyvä vuosi kaiken kaikkiaan näyttäisi olevan tulossa.

Lowdown Shakin’ Chills: From the Cradle to the Grave (LP)

Julkaisu: helmikuu 2022 / Koelevyt hyväksytty

Kauan odotettu Lowdown Shakin’ Chillsin kokoelma ilmestyy vihdoin. Ensi kertaa vinyylillä on nyt kuunnteltavissa CD:iden …Up My Spine ja Sex Is Boring parhaat palat komeana pakettina avautuvilla kansilla.

Kolme Seisoo Vinossa: Sinä tanssit nuoralla (LP)

Julkaisu: kevät 2022 / ollut prässäämöllä jo pari kuukautta

Kolme Seisoo Vinossa oli Suomen post-punkin ensimmäisen aallon hienoimpia bändejä – muistattehan Pelisali singlen? Yhtyeen arkistoista löytyi LP:llinen materiaali joista koottiin tämä levy ja mukaan tuli vielä pari uuttakin biisiä.

Deus De Caos: 11.59

Julkaisu: kevät 2022 / ollut prässäämöllä jo pari kuukautta

Lazze Aaltonen ja Pate Vuorio päättivät koota uuden bändin. Sen soittajien taustoista löytyy sellaisia yhtyeitä kuin Prestige, Coronary, Rytmihäiriö, Painajainen, Warmath, Two Witches, Kiljuvelka-70, Riistetyt, Pyhät Nuket, Harmony Garden, jne. Nyt tehdään post-punkkia kunnon rock-ottellaa, synkästi ja syvältä. Parin digisinkun jälkeen ilmestyy ensimmäinen LP.

Abortti 13: Meidän punk on parempaa kuin teidän punk (LP)

Julkaisu: alkukesä 2022 / toimitettu prässämölle

Suomalaista kunnon punkrokkia jo vuodesta 1983 ja nyt uusi todella tiukka LP

Wolfmen: The Shadow War (LP)

Julkaisu: alkusyksy 2022 / toimitettu prässämölle

30 vuotta on kulunut Wolfmenin ensimmäisen albumin julkaisusta. Se julkaistiin tuolloin CD:nä ja kasettina ja nyt kolmekymmentävuotisjuhlan kunniaksi levy tulee saataville myös vinyylinä.

Vinyyliversio aikoinaan vain CD:nä julkaistusta Wolfmenin ensimmäisestä pitkäsoitosta.

TV Smith: Generation Y (LP)

Julkaisu: kesä 2022 / kannet työn alla, kun valmistuvat niin prässämölle

TV Smithin vuonna 1998 ilmestynyt klassikko, nyt ensimmäistä kertaa tulossa vinyylillä. Pitää sisällään sellaiset hitit kuin Expensive Being Poor, Generation Y, Happy Homeland, jne.

Vastaa