Eddie & The Hot Rods keikoilla Suomessa helmikuussa 2024

Eddie & The Hot Rods hämmästytti useat viime vuonna energisillä keikoillaan Suomessa. Nyt tätä punkin sekaista pubrockia saadaan lisää kolmen keikan verran. Helsingissä ja Hämeenlinnassa Rodseja lämppää mainion Ajankohtainen Kakkonen LP:n äskettäin tehnyt Saattohoito79 ja Tampereella on mukana lisäksi Pojat. Tampereella on siis varsinainen Hiljainen-ilta, sillä tänä vuonna Hiljaisilta Levyiltä on tuon Saatohoito79:n Ajankohtaisen Kakkosen lisäksi ilmestynyt Poikien Nämä Ajat LP ja loppuvuodesta ilmestyy vielä Eddie & The Hot Rodsin single Why Should I Care / A Million Miles Away.

Tule paikalle tai ole neliö.

KEIKAT:

To 1.2. Eddie & The Hot Rods + Saattohoito79: On The Rocks, Helsinki

Pe 2.2. Eddie & The Hot Rods + Saattohoito79: Suistoklubi, Hämeenlinna

La 3.2. Eddie & The Hot Rods + Pojat + Saattohoito79: Yo-talo, Tampere

Vastaa