God’s Lonely Menin CD:n levyjulkkarikeikka Vastavirralla

God’s Lonely Menin koko tuotannon (+ bonuksia) kattava CD All This and Even More! ilmestyy levykauppoihin 2.6. Levynjulkkarikeikka on hiukan ennen tuota päivä, eli 26.5. Tampereen Vastavirta klubilla. Silloin pääsee mukavasti olemaan ensimmäisten joukossa nauttimassa levystä ja sen musiikista. GLM ei ole paljoa keikkaillut viime vuosina, joten nyt on siinä mielessä harvinaista herkkua tarjolla. Lisäksi levyn voi lunastaa keikalta 15 euron hintaan.

Samalla keikalla esiintymässä myös toinen Hiljaisille Levyille levyttävä yhtye Mean Idols. Lisäksi vielä The Toxics sekä Bleeding Radiators. Nyt on 10 euron pääsylippu vastaan tarjolla rockin räminää oikein roppakaupalla. Mainostajan sanoin: Kannattaa tulla kauempaakin.

https://www.facebook.com/events/1855624524822045/

Vastaa