Päivitetty julkaisusuunnitelma

Pari levyn ilmestymispäivä ovat taas varmistuneet, joten päivitetäänpä tänne tiedossa oleva tilanne. Muutamasta levystä ovat myös kannet alkaneet valmistua ja on sinne yksi ihan uusikin levy tullut listalle. Lisäksi vielä varmaankin kaksi singleä tulee loppuvuodelle. Ihan älyttömän hieno vuosi tästä on julkaisujen suhteen tulossa.

God’s Lonely Men: All This And Even More (CD)

Julkaisu: 2.6.2023

God’s Lonely Men vaikutti 1986–1992. Nimensä se nappasi Lurkersin LP, eli old school punkissa yhtyeen juuret ovat tulkevasti tyyliin Ratsia, Clash ja Stiff Little Fingers. Elinaikanaan yhtye teki LP:n All This and More, EP:n Days of Glory sekä single Proud of Being Myself. Nyt kaikki nämä nämä löytyvät tältä levyltä ja lisänä on julkaisematta jäänyt single, yksi kokoelmaraita, sekä muita äänityksiä. Lisäksi kansivihossa on kattava yhtyeen tarina isolla määrällä valokuvia.

HUOM HUOM: Levyn julkkarikeikka 26.5.2023 Tampereella Vastavirta klubilla. Todella harvinainen mahdollisuus nähdä bändi livenä!

The Southgates: Sensation Presentation EP

Julkaisu: 9.6.

The Southgates on oululainen nuorten miesten kitarapopyhtye, jonka esikuvat ovat linjalla The Smiths-Stone Roses- Verve. Yhtye on  julkaissut kolme digisingleä ja nyt on vuorossa ensimmäinen vinyylijulkaisu, neljän biisin EP. Bändi on nyt löytänyt musiikkinsa psykedeelis-rytmikkäitä vaikutteita, ja kuinka ollakaan, Manchesterin suunnalta! Niin ja onpa joku ehtinyt kuulla EP:n nimikappaleessa Petri Wallin ja Kingston Wallin henkeä. Levy julkaistaan yhteistyössä Jukka Takalon Valassaaret levymerkin kanssa.

Pojat: Nämä ajat (LP)

Julkaisu: elokuu 2023

Pojat on uurastanut studiossa ja viisitoista uutta Pojat-biisiä. Siis tuttua melodista tarttuvaa punkhenkistä kitararockia näppärillä sanoituksilla. Tarkempaa tietoa levystä seuraavassa julkaisuluettelon päivityksessä.

Saattohoito79: Ajankohtainen Kakkonen (LP)

Julkaisu: elokuu 2023

Saattohoito79 aloitti LP:llä Mitä Sä Haluut, Sitä Sä Saat! Siirtyi sitten Hiljaisille ja teki viime vuonna kovasti kehutun singlen Pääoma Ja Valtiovalta / Urheilupuisto 13.6 (Kauan Sitten). Nyt on sitten vuorossa toinen albumi. 12 biisiä korkeaoktaanista old school uutta aalto. Useampikin on verrannut bändin saundia alkuaikojen Problemsiin.

Loose Prick: Meidän Laulu – demot 78-79 (LP)

Julkaisu: syksy 2023

Loose Prickin taru saa päätöksensä vuoden 2023 lopussa, jolloin yhtye tekee viimeiset keikkansa. Samalla ympyrä suljettaan niinkin, että Hiljaiset julkaisee albumin yhtyeen varhaisia demoja, joilla on paljon biisejä, joita ei koskaan ole levytetty missään muodossa. Tätä oli punk 70-luvun lopulla.

The Pull My Fingers: TBA (LP)

Julkaisu: syksy 2023

Vastaa