Hiljaiset julkaisut osa 52 – Eri esittäjiä: Hiljainen Kakskymppis-Boxi (10 × 7″; Hiljaiset Levyt HLBOX-01) 1992

Julkaisuja alkoi tulla todella tiheään tahtiin ja kaikkia ei ehtinyt myydä, joten vaatekomerossa pino myymättömiä levyjä kasvoi. Jotain piti tehdä. 90-luvun alussa alkoi levykauppoihin tulla erilaisia vinyyliboxeja. Niitä kun kaupoissa katselin, niin sain aatoksen, että jos myymättömiä levyjä niputtaisi boxiksi, niin niistä pääsisi ehkä helpommin eroon. Sopivaksi boxi-ideaksi jalostui sitten singlelaatikko, jossa olisi kaikki HIKS-02(jotain) singlet; niitän kun oli kaikkia jäljellä. Tuosta 20(jotain) tulee boxin nimikin.

Boxin painokseksi tuli 40 kappaletta. Se oli vähiten jäljellä olevan singlen lukumäärä vaatehuoneessa. Kannen suunnittelin nopeasti, eikä siitä nyt kauhean kaksisen näköinen tullut. Minkä ihmeen takia etukanteen piti laittaa naulalaatikko? Olisikohan ollut Letraset luettelosta ensimmäinen kuva, jossa jollain lailla oli mukana laatikko. Painatin kannet Tehokopioinnissa A3 kartonkiarkille ja tuttuun tapaan leikkailin, taittelin ja liimailin arkista pikku laatikoita. Yhtään kappaletta en jättänyt itselleni ja tähän juttuun laitetut kuvat on otettu Discogs-palvelusta.

Boxi palveli tarkoitustaan ja sain myytyä ne levykauppoihin varsin nopeasti ja näin olen singlevarastoni pieneni 400 kappaleella.

Listataan tähän vielä kaikki singlet, jotka boxissa olivat:

The Garbagemen: Blind Man ‎

Alice In Wasteland: Bleeding / Smell Of Earth

Johnny Spunky: Mutatio Vitalis EP

Lowdown Shakin’ Chills: (I Don’t Wanna) Say Goodbye

Many Hates: Many Hates EP

Juggling Jugulars: Gun In My Heart ‎EP

Jalla Jalla: Minnesota Plates

Wolfmen: I’m Insane

Alivaltiosihteeri: Enemmän Rokkia

Lowdown Shakin’ Chills: She-Devil

Vastaa