Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Taas kerran on julkaisusuunnitelma kokenut muutoksia. Jotkut projektit ovat myöhästyneet ja uusiakin on tullut. Tässä tämänhetkinen näkemys mitä olisi seuraavaksi tulossa.

Mickey Jupp: One of a Kind (LP)

Julkaisu: 21.8.2020

Laulaja, pianisti, kitaristi ja sanaseppo Mickey Jupp on tehnyt 1960-luvulta alkaen pitkän uran, jonka ansiosta häntä on nimitetty ”pubrockin kummisedäksi” ja ”Englannin Chuck Berryksi”. Juppin ura alkoi legendaarisen Legend yhtyeen nokkamiehenä ja 70-luvun loppupuolella hän siirtyi soolouralle.

Juppin merkityksestä kertoo se että hänen kappaleita ovat versioineet pitkin vuosia Dr. Feelgood, Kursaal Flyers, Nick Lowe, Dave Edmunds, Gary Brooker, The Searchers, Rick Nelson, Roger Chapman, Eero ja Jussi, Elkie Brooks, Spiders, Delbert McClinton, The Judds, Gyllene Tider, Kapteeni Nemo, The Hamsters, Chris Farlowe, Andy McCoy, Henning Stærk, Jerry Williams, Rehupiikles, Great White, The Refreshments, Linda Gail Lewis, Trouble Boys, Tohtori Lounamo, Blues Spiders ja moni muu.

Jupp vetäytyi ”eläkkeelle” 1990-luvun lopulla, mutta on tehnyt luottokavereidensa kanssa äänityksiä, joita on julkaissut itsepolttaminaan CDr:inä faniryhmänsä iloksi. Hiljaisten Levyjen julkaisema One Of A Kind on kokoelma Mickey Juppin Favourites-sarjan äänityksistä ja ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä virallinen Mickey Jupp -levy yli kahteenkymmeneen vuoteen.

Jahnukaiset feat. Miika Söderholm: : Brickfield Nights / Mikkitelineestä on puolet minun

Julkaisu: Syyskuussa

Jahnukaiset jatkaa vierailevien laulusolistien kanssa tehtävien singlejen sarjaa. Nyt vuorossa vokaaleissa Miika Söderholm. A-puolella Boys klassikko ja B-sivulla Miikan Ypö-Viis aikainen ralli.

Vuokkoset: Umpikujassa (LP)

Julkaisu: Lokakuussa

Punkkia, protopunkkia ja jopa progea yhdistelevä ärhäkkä levy Tampereelta.

Vaavi: Etsi oma tiesi / Unelma (7”)

Julkaisu: Marraskuussa

Kaksi uutta Vaavi biisiä, A-puoli selkeästi pub rock vaikutteinen menopala ja B-puolella mennään glamrock-tunnelmissa

Miika ja Yari: 7”

Julkaisu: työ alla

Kaksi punklegendaa työstävät uutta musiikkia yhdessä.

Wolfmen: The Shadow War (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Vinyyliversio aikoinaan vain CD:nä julkaistusta Wolfmenin ensimmäisestä pitkäsoitosta.

Vastaa