Eilinen ’Heart on my Sleeve’ LP:n julkkarikeikka katsottavissa videona

Eilen Attila the Stockbroker heitti todella hienon streamkeikan uuden LP:n julkistamisen kunniaksi. Kaikki LP:n biisit soitettiin ja tarinat biisien takaa avattiin perinpohjaisesti ja hienolla huumorilla höystettynä. Nyt tämä koko kaksituntinen on katsottavissa ”jälkilähetyksenä” Facbookissa. Kannattaa tsekata ja voi sen LP:nkin ostaa 😉

'Heart on my Sleeve' Album Launch

Tonight's gig is the launch of my 40th anniversary Finnish album and it should have been in Helsinki and Tampere but it's in Southwick instead – hei Suomi and thanks Jukka! You can get a copy from my brand new Bandcamp site https://attilathestockbroker.bandcamp.com/ or if you're in Finland or nearby (!) from jukka@hiljaisetlevyt.comAs always I'm fundrasing for our local community group and food bank too – donations welcome at https://justgiving.com/crowdfunding/attilathestockbroker3

Julkaissut Attila the Stockbroker Maanantaina 22. kesäkuuta 2020

Linkki

Vastaa