Kirjoituksia Kellareista Vol. 2 ilmestyy

Huima innovaatio, kirjamuotoinen fanzine ilmestyy taas – tai no ainakin toisen kerran.

Kakkosnumero kertoo Jimi Tenor & His Shamans ihmeellisistä seikkailuista Berliinistä Siperiaan, meritaistelukonsertista Aurajoella ja paljon muusta. Powerpopista jotain tietäville jo pelkkä otsikko ”Beserkley Records – Home of Hits” paljastaa paljon. Mur Murr oli yksi Suomirockin unohdettuja heistä-oli-pitänyt-tulla-isoja. The Southgates tekee brittikitararockista muodikasta tänään Suomessa. On punkmuseota, X-Ray Spexiä, I Love Rock’n’rollia ja muuta. Tekijöistä löytyy sellaisia pitkän linjan rockdiggareita kuin Anssi Alanen, Pete Huttunen, Jukka Junttila, Harri Karvinen, Petri Lahti, Aku-Tuomas Mattila, Enver Mäkelä, Ville Pirinen, Hippo Taatila, Vesa Vahtera, Anu Vihma ja Ari Väntänen.

ENNAKKOTILAAJAT: Teille Kirjoituksia Kellareista postitetaan viikonlopun aikana.

TAMPERELAISET (tai Tampereella käymässä olevat): Tiistaina 9.7. kello 18:00 – 20:00 voi kirjan hakea Cask Roomista (Rautatienkatu 14). Olen siellä kirjapinon kanssa. Tulkaa moikkaamaan. https://www.facebook.com/events/1851067145368489

Kirjaa voi tilata hintaan 10:- (+ 5,00 postikuluja) osoitteesta kirjoituksiakellareista@gmail.com

Kirja tulee saataville kaikkiin kunnon levykauppoihin kautta maan 19.7. Varmoina paikkoina ovat ainakin: Stupido Shop, Punkmuseo, Laukontorin Divari, Swamp, Pertin Valinta, Iki-pop, …

Kirjoituksia Kellareista Facebook sivu löytyy täältä: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558629144313 Tykkää siitä ja pysyt ajantasalla mitä Kellareissa tapahtuu.

Kirjoituksia Kellareista on rokkitriviaa ja faktaa, vaikkei kaikkia kiinnostaisikaan, mutta meitä kiinnostaa!

Vastaa