Kokkola rocksukupuu

Tätä sukupuuta on tehty todella pitkään. Ensimmäisen bändilistan tein varmaan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen olen satunnaisesti lisännyt yhden bändin työversioon, kunnes nelisen viikkoa sitten alkoi ärsyttää tämän roikkuminen siinä määrin, että päätin puristaa tämän kokoon. Tässä vaiheessa harvinaisemman nimen takia minulle selvisi, että CD-lafkan pomo, jolta olen Hiljaisten Levyjen CD:t tilannut lähes parikymmentävuotta soitti yhdessä näistä bändeistä. Joten Andersia pyysin tarkistamaan sukupuuta omalta osaltaan. Anders ohjasi minut Ulf Furun juttusille. Ulf paneutuikin tarkastushommiin todella perinpohjaisesti ja korjauksia sekä lisäyksiä tuli useampi liuska. Hatun nosto Ulfille. Uskonpa, että tämä on tarkempi kuin useimmat muut sukupuut.

Mutta virheitä saattaa tässäkin olla; niistä saa, suorastaan pitää, huomauttaa, niin teen korjattuuksia sukupuuhun kommenttien pohjalta.

Jos kaipaat tulkintaohjeita sukupuun lukemiseen, niin ne löytyvät sukupuuhakemistosta: https://www.hiljaisetlevyt.com/2024/02/14/paivitetty-sukupuuhakemisto-2/

Ja lopuksi: linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon: http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2024/06/Kokkola-Sukupuu.pdf

4 vastausta artikkeliin “Kokkola rocksukupuu”

  1. Hienoa työtä! Tuolta tosin puuttuu paljon bändejä, kun kerran kriteerinä on levyttäneet bändit ennen vuotta 2000.

    1. Jos tarkoitat että on muita ennen vuotta 2000 levyttäneitä bändejä, niin erittäin mielelläni otan listan niistä.
      Jos tarkoitat että levyttämättömät bändit pitäisi olla mukana, niin niitähän on sadoittain, eikä minkään kokoinen paperi riittäisi niihin kaikkiin.

  2. The Cream Crackersin Keisi on Keiski. Hän soitti myös Mental Marketin alkuperäisessä kokoonpanossa ennen Hackspikia, mutta ei soittanut millään julkaisulla. Lehtomaa on myös Phoniesin alkuperäisjäsen.

Vastaa