Viimeaikaisia arvioita (20.11.2024)

Soundi: ****  ”Kaiken kaikkiaan Nämä ajat ovat Pojille taasen sangen otolliset.”

Riffi: ”Kaikkiaan ja kokonaisuutena 15 kipaleen levy on neljän ja puolen tähden paketti, jos viisi tähteä olisi se maksimi. Ja täällähän ei noita jaeta, mutta tulee asia selväksi. Kappaleet peräjälkeen ovat hyviä, elleivät erinomaisia. Itse ehkä olisin jättänyt näistä pari sinkkujen harvinaisuuksiksi, mutta en opeta kalaa uimaan.”

https://riffi.fi/artikkelit/levyarviot/pojat-n%C3%A4m%C3%A4-ajat-edelleen-vanhat-miehet-soittaa-bluesia

Kulttuuritoimitus: ” Vaikka Meidän laulu, demot 78–79 ei suomipunkin jykevin kulmakivi olekaan, kuulee siltä kyllä idullaan sen, mitä Loose Prickistä heti ensimmäisten levyjensä myötä tuli – ja yhtyehän kehittyi. … Yhden suomalaisen punkrockyhtyeen historian ensi askeleista erityisen kiinnostuneelle se voi olla tärkeä dokumentti.”

https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/kritiikit-levyt/ensimmaisen-aallon-punkrockyhtye-loose-prick-sai-1970-luvun-lopun-demo-aanityksensa-vinyylille/

Ilkka-Pohjalainen: *** ”Loose Prickin sympaattinen kapina ei syyttä yltänyt kulttimaineeseen”

Emotion Zine: ”Äänitykset ovat varmasti treenikämppänauhoituksia, vaikka soundit ovat sentään paremmat kuin Ratsian Kloonatulla sukupolvella, joka sekin LP:nä julkaistiin. 12XU:n ohella coveroidaan PILin Public Image aika hitaasti nimellä Tulevaisuus ja Buzzcocksin Fast Cars on sitten luontevasti Paskaa, tässä on nopeuskin kohdillaan.”

https://emotionzine.fi/arvostelut/loose-prick-meidan-laulu-demot-78-79-hiljaiset-levyt-hiki-081-lp-2023/

Lisäksi Loose Prickistä oli Kouvolan Sanomissa koko aukeman juttu.

Vastaa