God’s Lonely Men: All This and Even More! CD tänään levykaupoissa.

God’s Lonely Menin koko uran kattava kokoelma, jolla on yhtyeen koko levytetty tuotanto + julkaisematta jäänyt single, yksi kokoelmaraita, sekä muita äänityksiä on tänään saatavilla levykaupoista kautta maan.

God’s Lonely Men vaikutti 1986–1992. Se yhdisteli näppärästi vanhaa punkkia (a la Ratsia, Clash ja Stiff Little Fingers) aussirockiin. Yhtye teki yhden kehutun LP ja pari seiskatuumaista ennen hajoamistaan. Sen jälkeen Jarkko Jokelainen jatkoi Flamin’ Sideburnsiin ja Vesa Vahtera on soittanut tusinassa yhtyeessä (mm. Peppermint Lunch, Turun Tauti, Persoonallisuushäiriö, jne). Levyn mukana tulevassa kansivihossa on erittäin kattava tarina yhtyeestä isolla määrällä valokuvia.

Ihan bonuksena tässä kaksi biisiä viime perjantain levynjulkkarikeikailta Vastavirralta:

Vastaa