Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Taas ovat asiat hiukan selkeytyneet, joten päivitetäänpä tulevien julkaisujen listaa. Parilla levyllä on jo ihan tarkat julkaisupäivät, pari seuraavaa ovat vielä kiinni levyprässäämön kiireistä. Niiden ajat ovat suuntaa antavia ja pari työnalla olevaakin uskallan jo listata.

Alivaltiosihteeri: Yeah Baby yeah (LP)

Julkaisu: 24.2.2023

Alivaltiosihteerin läpimurtolevy, Suomirockin pikkuklassikko Yeah Baby Yeah jälleen saatavana vinyylinä. Sisältää hittibiisit Tampereelle ja Mainio Seuramies. Remasteroitu. Hiukan alkuperäiseen poikkeava biisilista (Enemmän Rokkia mukana). Mukana liite, jossa Simo Frangén, Pasi Heikura, Jyrki Liikka ja Matti Toivonen muistelevat levyn biisejä. TAMPEREEEEELLLLLLE!!!

Persoonallisuushäiriö: Persoonallisuushäiriö (CD)

Julkaisu: 18.3.2023

Persoonallisuushäiriön soittajien taustoilta löytyy sellaisia yhtyeitä kuin God’s Lonely Men, Turun Tauti, Tuomio, Identiteettikriisi, Shameless Voice, Peppermint Lunch, jne. Tuosta voikin päätellä että musiikillisesti ollaan vahvasti kiinni vanhemmassa punkissa a’la Ratsia, Clash, Stiff Little Fingers, mutta toteutusta on tuotu tähän päivään. Tekstipuoli on henkilötasolta maailmaa katselevaa; on ihmissuhdeongelmia, elämän välitilinpäätöstä, mutta vastoinkäymisten seassa on myös eteenpäin katsomista.

Pop-Idolit: on Pop (LP)

Julkaisu: maaliskuun loppu 2023

Pop-Idolit on Ylöjärven punkihme, joka muistetaan Hilse-LP:ltä biisillä Go Go Koululaitos. Yhtye teki useampi kelanauhuri äänityksiä mm. Popedan ja Eppu Normaalin treenikämpillä (soittaapa tällä levyllä parilla biisillä rumpuja Aku Syrjä). Nyt näistä arkistonauhoista on kuudentoista biisin best of. Levyn mukana tule 28 sivuinen nelivärinen A4 kokoinen lehti, joka kertoo paitsi Pop-Idolien historian, niin myös paljon muuta punkista Pirkanmaalla 70-luvun lopulla.

Karu Selli: Viimeinen liekki / Hei hei (7”)

Julkaisu: kesä 2023

Karu Selli oli Rovaniemen punkin kummisedän Jari Pulsan bändi, joka toimi 1983-1988. Yhtye ammensi vaikutteensa Gun Clubilta ja The Replacementsistä. Elinaikanaan Karu Selliltä tuli vain muutama julkaisuja, mutta äänitti yhtye ahkerasti materiaaliaan studioissa. Vuoden 1986 nauhoista on poimittu kaksi loistavaa biisiä nyt julkaistaviksi. Viimeinen liekki on kohtalokas, kauniin rosoinen kitararockpala, josta Replacments vaikutteet kuuluvat. Hei hei – joka EI ole sen Korroosion kappale cover – on puolestaan keveämpi, tarttuva ja popsensibiliteettiä huokuva biisi.

Studio vaiheessa ovat niin Saattohoito79:n, kuin The Pull My Fingersin albumit. Palataan niiden julkaisuaikatauluun sitten kun studiosessiot on saatu päätökseen.

Vastaa