Kaupoissa tänään – Mustat Kalsarit: Yö

Musta Kalsarit on:

Juuso Paaso – kitara & laulu

Minna-Kaisa Kallinen – basso & laulu

Samuli Tanner – rummut

Jukka Herva – koskettimet

Mustien kalsarien toinen pitkäsoitto sisältää Kollaa Kestää -henkisiä klassisen tarttuvia pop-kappaleita, räminää, vapaamuotoista mekastusta ja trumpettimelodia. Levy on äänitetty Helsingissä vuosina 2019-2020, miksattu Pohjois-Ruotsissa 2020. Vinyylin lisäksi se ilmestyy myös kasettipainoksina Ranskassa (Cool Marriage Records) ja Yhdysvalloissa (Cudighi Records).

Mustat kalsarit on kymmenisen vuotta sitten perustettu helsinkiläinen bändi. Se on keikkaillut ympäri maata ja julkaissut kaksi 7″ EP:tä ja muutamia kasetteja ennen kuin sen ensimmäinen pitkäsoitto Juhlat ilmestyi vuonna 2017.

Levyllä vierailevat lisäksi Otto Eskelinen (huilu ja mellotron) ja Raimo Sinnemäki (trumpetti). Kansitaiteen teki Amanda Vähämäki.

Lisää infoa Mustien Kalsarien nettisivulla: https://www.hiljaisetlevyt.com/mustat-kalsarit/

Vastaa