Julkaisussa tänään – Duncan Reid and the Big Heads: Your Future Ex Wife // Can We Stop Having Fun / Close but No Cigar

Duncan Reid oli punklegenda The Boysin alkuperäinen basisti. Boysin hajottua 1981 Reid teki todella ihmeellisiä hommia, ollen muun muassa silloin Premier Leaguessa olleen Nottinghamin toimitusjohtaja. Musiikki veti kuitenkin puoleensa ja kun The Boys koottiin uudestaan 2000, teki Reid paluun musiikkiin.

Kun Boysin levytys ja keikkailutahti oli kovin verkkainen päätyi Reid laittamaan pystyyn oman bändin. Mukaan hän otti nuoremman polven muusikoita (Sophie Powers – kitara, Nick Hughes – kitara ja Karen Jones – rummut), jotta tempo ja meno on sitä mihin punkaikoina oli totuttu. 2012 ilmestyi ensimmäinen albumi Little Big Head, se naulasi paikalleen yhtyeen linjan: erinomaisen viihdyttävä, melodiavetoista poppunkkia, joka uskoo vahvoihin kertosäkeisiin. Hieno The Difficult Second Album ilmestyi 2014 ja vuoden parasalbumi listauksia kerännyt Bombs Away 2017. Tätä seurasivat isot kiertueet ja festivaaliesiintymiset Euroopassa, sekä Japanissa, Koreassa, Uruguayssa.

Toukokuussa 2020 Don’t Blame Yourself jatkoi hienojen albuminen sarjaa ja keräsi upeita arvioita kuten: “A mesh of angsty agitation and glitter mod stomp – 4 Stars”, Mojo. “The Peter Pan of powerpop”, Uncut. “An autobiographical garage-pop soundtrack; energetic, infectious and charming -9 out of 10”, Vive le Rock.

Nyt Hiljaiset Levyt julkaisee Big Headsin singlen. Sen A-puoli on napattu Don’t Blame Yourself albumilta ja kaksi B-puolen biisiä on tehty varta vasta Hiljaisille Levyjille – näitä biisejä ei ole muualla julkaistu. Your Future Ex Wife biisiin Duncan kertoo saaneensa idean Sohossa olleen baarin mainoksesta, jossa luki “Come in and meet your future ex-wife”. Siitä hänelle tuli aiempi vierailu toimitusjohtaja aikoina Mayfairissä ollessa members clubilla, jossa rikkaat miehet ostivat drinkkejä häkellyttävän kauniille Venäläisille naisille, joilla oli selvästi vain yksi tavoite.

Levykauppaan kannattaa siis tänään taas kipittää. Saa levyä tietenkin tilata myös meiltä hinta on 8,00 + 3,70 postikuluja. Tai tarjouspakettina toisen Brittipunklegendan kanssa, eli Duncan sinkku + TV Smith: Dangerous Playgound / The Rock ’N’ Roll yhteishintaan 10,00 00 + 3,70 postikuluja.

Vastaa