Jonkinlainen päivitys julkaisusuunnitelmaan

Posti toi kaksi koelevyä, Nowadaysin Tytöt piirtää sydämiä seiniin ja Mickey Juppin Second of a Kindin. Vinyylitehtaan aikataulut ja aikataulujen pitävyys ovat nykyään sitä sun tätä, joten mitään tarkkoja julkaisupäivämääriä ei uskalla antaa, mutta tältä tilanne näyttää juuri nyt:

Ainoa mikä on varmaa, on että huomenna ilmestyy Duncan Reid and the Big Heads’in single Your Future Ex Wife // Can We Stop Having Fun / Close but No Cigar ja se on saatavilla kaikista hyvin varustelluista levykaupoista. Saa tietenkin tilata myös meiltä hinta on 8,00 + 3,70 postikuluja. Tai tarjouspakettina toisen Brittipunklegendan kanssa, eli Duncan sinkku + TV Smith: Dangerous Playgound / The Rock ’N’ Roll yhteishintaan 10,00 00 + 3,70 postikuluja.

Mustat Kalsarit yhtyeen LP:n koelevyt tulivat jo joitakin viikkoja sitten ja ne kuulostivat erinomaiselta. Tehdas lupaili prässäystä elokuun puoliväliin mennessä, mutta katsotaan nyt saadaanko levy tässä kuussa ulos, kuten on ajatus.

Nuo juuri tulleet koelevyt käyvät vielä artisteilla, mutta uskoisin että kelpaavat – ainakin minun korvaani ne kuulostivat todella hyviltä. Hyväksyntä tehtaalle satanee tällä viikolla, joten ehkäpä syyskuussa niitä prässättäisiin.

Sitten on vielä Lowdown Shakin’ Chillsin kokoelma-LP From The Cradle To The Grave, joka on lähtynyt tehtaalle, mutta sen julkaisu on joskus vuodenvaihteen tietämissä, kun tämä toimitusajat ovat mitä ovat.

Suunnitelma tasolla olevista levyistä ei uskalla sanoa yhtään mitään, mutta päivittelen tietoja kun levyjä lähtee tehtaalle.

Vastaa