Pop-Idolit live CD, The Pull My Fingers ja Nuorisopalatsi levyjulkkarit, jne.

Tämä on tällainen ”pikku-uutisia” päivitys.

  • Pop-Idolit: Live at Saurio

Pop-Idolit soitti yhden keikan Pop-Idolit On Pop LP julkaisun kunniaksi, noin 45 vuotta sitten edellisen keikkansa. Keikka järjestettiin Ylöjärvellä Saurion talolla 4.11.2023. Keikka äänitettiin ja nyt yhtye julkaisi siitä itse 100 kappaleen painoksen Live at Saurio CD:nä. Saimme pikku nipun tätä CD. Jos kiinnostaa niin sitä saa tilata meiltä hintaan 7,50.

  • The Pull My Fingers ja Nuorisopalatsi levyjulkkarit

23.2.2024 ilmestyy Hiljaisilta kaksi albumia. The Pull My Fingersiltä tulee Memoirs of a Raccoon LP ja Nuorisopalatsilta Lauluja avaruudesta CD. Näitä molempia levyjä juhlistetaan levyjulkkarikeikalla Telakalla tuona päivänä. Lisätietoa ja ennakkilippulinkki Facebook tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/911339687003180  Tervetuloa!

  • Kolmas painos 1976 kirjasta

Jukka Junttilan kirja 1976 – Punkin Synty on myynyt ällistyttävän hyvin. Kaksi painosta on loppuunmyyty ja 15.2. kolmas painos tuli painosta. Kirja on siis taas saatavilla 16,00 euron hintaan.

  • Manserock-Orkesteri: 20 Vuotta Sikana seiskatuumainen

Toinenkin tuote myy todella hyvin – tosin ei meidän toimestamme. Hiljaiset Levyt auttoi Museokeskus Vapriikkia julkaisemaan Manserock-näyttelyä juhlistava seiskatuumaisen, jolla Manserock-legendat kuten Martti Syrjä, Pate Mustajärvi, Juha Torvinen, Costello Hautamäki, Sami Ruusukallio ja Aku Syrjä tekevät uusiksi EppuPopedaNormaalin 20 Vuotta Sikana biisin. Näyttelyn avajaisista on kulunut vasta viikko, kun museolta otettiin yhteyttä ja pyydettiin tekemään lisätilaus singlestä. Uusi painos tehdään punaisella vinyylillä. Jos haluat ensimmäisen painoksen (musta vinyyli), niin sitä saa joko mieltä hintaan 9,50 tai sitten Vapriikin museokaupasta, missään muualla levyä ei tulla myymään.

Vastaa