Päivitetty julkaisusuunnitelma (elokuu 2023)

Taas on saatu päivämääriä lyötyä kiinni ja yksi uusikin julkaisu listalle. Jotkut asiat sen sijaan eivät muutu: The Pull My Fingersin levy ei ole vieläkään valmis – hiljaa hyvä tule. Nyt on sentään päästy jo miksaukseen asti – levyn julkaisuaika tässä dokumentissa on viitteellinen.

Loppuvuoden käsittämättömän laadukas sato näyttää tällä hetkellä tältä:

Pojat: Nämä ajat (LP)

Julkaisu: 15.9.2023

Pojat on Suomen ramopunkin peruskallio, joka on tehnyt tätä ennen jo kahdeksan studioalbumia. Nyt tämä Miika Söderholmin kipparoima yhtye on uurastanut studiossa ja saanut levylle viisitoista uutta Pojat-biisiä. Siis tuttua melodista tarttuvaa punkhenkistä kitararockia näppärillä sanoituksilla, jotka liikkuvat tunneskaalan molemmissa päissä.

Loose Prick: Meidän Laulu – demot 78-79 (LP)

Julkaisu: 13.10.2023

Loose Prickin taru saa päätöksensä vuoden 2023 lopussa, jolloin yhtye tekee viimeiset keikkansa. Samalla ympyrä suljettaan niinkin, että Hiljaiset julkaisee albumin yhtyeen varhaisia demoja, joilla on paljon biisejä, joita ei koskaan ole levytetty missään muodossa. Tätä oli punk 70-luvun lopulla.

Viimeiset keikat: Loose Prick, Karanteeni ja Sehr Schnell 27.10. Tullikamarin Klubilla ja 10.11. Kuudennella Linjalla: Loose Prick, ja Sehr Schnell . 11.11. Loose Prick, Kivesveto GoGo, Maanalainen Flanelli ja Tom Roinila Kouvolassa Ravintola Seipäässä. Jokunen keikka voi vielä tulla lisää.

Eddie & the Hot Rods: Why Should I Care / A Million Miles Away (7”)

Julkaisu: 3.11.2023

Eddie And The Hot Rods julkaisi keväällä hienot arviot saaneet Guardians of the Legacy LP:n (“Guardians Of The Legacy is aptly named.” “We’ve waited 16 years for a new Hot Rods studio album – and this one is well worth the wait!”). Mutta bändi ei jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan on äänittänyt kaksi aivan uutta biisiä. A-puolella on kitarat raikuvat upeasti, kun uuden aallon lippua heilutetaan ylpeänä. B-poskella on U-P-E-A tulkinta Plimsouls klassikosta.

Viime vuoden Rodsin Suomen keikan ällistyttivät monet energisyydellään. Uusi kiertue tulossa ja keikkapäivät ovat: To 1.2. Helsinki, Pe 2.2. Hämeenlinna ja La 3.2. Tampere      

Nuoret Metsänvartija / Pikipojat: Jukka Tolosen hiukset / Sarjamurha

Julkaisu: loppuvuosi 2023

Hiljaiset Levyt julkaisee yhdessä Joteskii Groteskiin kanssa legendaarisen UJO-konsernin kahden bändin yhteissinglen. A-puolella Nuoret Metsänvartija versioi Adverts-klassikon Gary Gilmore’s Eyes. B-sivulla Pikipojat puolestaan ovat Talking Headsin legendaarisen Psycho Killerin kimpussa. Molemmat toteutettu taattuun UJO-tyyliin, kuten myös levyn kannet.

The Pull My Fingers: TBA (LP)

Julkaisu: loppuvuosi 2023

Vastaa