Saattohoito79: Ajankohtainen Kakkonen tänään levykaupoissa.

Tänään kannattaa mennä taas levykauppaan, sillä siltä saa tästä päivästä lähtien Saattohoito79 toista LP.tä.

12 biisiä korkeaoktaanista old school uutta aaltoa tähän päivään sovitettuna. Täysi tusina tarinoita eletystä elämästä isolla asenteella. Melodiat ovat kaiken A ja O ja niitä levyltä löytyy. Täältä tullaan, elämä! biisi on ottanut vaikutteensa Tapio Suomisen ohjaamasta saman nimisestä elokuvasta vuodelta 1980. Biisistä tehty upea video mukailee elokuvan henkeä. Maailma palaa ja Mikset sano mitään, kertoo tarinaa tästä päivästä. Sensuurilta julkaisematta jäänyt hieno Tänään ja huomenna pääsee nyt levylle. Levyn päättävä Kevyesti keskellä päivää sulkee semiakustisesti kokonaisuuden.

Levyn ilmestymispäivänä perjantaina yhtyeellä on levyjulkkarikeikka Kouvolassa Jolene Happy Bar’ssa. Sinne vaan kaikki Kouvolalaiset ja lähellä asuvat. Keikan Facebook-tapahtuma löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/822678719397731

Täältä tullaan elämä!

Vastaa