Päivitetty julkaisusuunnitelma (kesäkuu 2023)

Syksyn julkaisut alkavat pikkuhiljaa olla selvillä. Loppuvuoden käsittämättömän laadukas sato näyttää tällä hetkellä tältä:

Saattohoito79: Ajankohtainen Kakkonen (LP)

Julkaisu: 18.8.2023

Saattohoito79 aloitti LP:llä Mitä Sä Haluut, Sitä Sä Saat! Siirtyi sitten Hiljaisille ja teki viime vuonna kovasti kehutun singlen Pääoma Ja Valtiovalta. Nyt on sitten vuorossa toinen albumi. 12 biisiä korkeaoktaanista old school uutta aalto tähän päivään sovitettuna. Täysi tusina tarinoita eletystä elämästä isolla asenteella. Kappaleista kuuluu kaikuja mm. Lords of the New Church, Damned, The Cure ja Ratsia tyylisiltä bändeiltä.

Pojat: Nämä ajat (LP)

Julkaisu: 15.9.2023

Pojat on Suomen ramopunkin peruskallio, joka on tehnyt tätä ennen jo kahdeksan studioalbumia. Nyt tämä Miika Söderholmin kipparoima yhtye on uurastanut studiossa ja saanut levylle viisitoista uutta Pojat-biisiä. Siis tuttua melodista tarttuvaa punkhenkistä kitararockia näppärillä sanoituksilla, jotka liikkuvat tunneskaalan molemmissa päissä.

Loose Prick: Meidän Laulu – demot 78-79 (LP)

Julkaisu: syksy 2023

Loose Prickin taru saa päätöksensä vuoden 2023 lopussa, jolloin yhtye tekee viimeiset keikkansa. Samalla ympyrä suljettaan niinkin, että Hiljaiset julkaisee albumin yhtyeen varhaisia demoja, joilla on paljon biisejä, joita ei koskaan ole levytetty missään muodossa. Tätä oli punk 70-luvun lopulla.

Eddie & the Hot Rods: Why Should I Care / A Million Miles Away (7”)

Julkaisu: loppuvuosi 2023

Eddie And The Hot Rods julkaisi keväällä hienot arviot saaneet Guardians of the Legacy LP:n (“Guardians Of The Legacy is aptly named.” “We’ve waited 16 years for a new Hot Rods studio album – and this one is well worth the wait!”). Mutta bändi ei jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan on äänittänyt kaksi aivan uutta biisiä. A-puolella on kitarat raikuvat upeasti, kun uuden aallon lippua heilutetaan ylpeänä. B-poskella on U-P-E-A tulkinta Plimsouls-klassikosta.

The Pull My Fingers: TBA (LP)

Julkaisu: syksy 2023

Vastaa