Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Pari levyn ilmestymispäivä ovat varmat. Pari uutta julkaisu on ehkä hiukan yllättäenkin putkahtanut suunnitelmaan. Pojat LP:n nauhoitukset ovat valmiit. Näin se edistys taas edistyy.

Karu Selli: Viimeinen liekki / Hei hei hei (7”)

Julkaisu: 21.4.2023

Karu Selli oli Rovaniemen punkin kummisedän Jari Pulsan bändi 80-luvun alkupuolella. Yhtye ammensi vaikutteensa Gun Clubilta ja The Replacementsistä. Elinaikanaan Karu Selliltä tuli vain muutama julkaisuja, mutta äänitti yhtye ahkerasti materiaaliaan studioissa. Vuoden 1986 nauhoista on poimittu kaksi loistavaa biisiä nyt julkaistaviksi. Viimeinen liekki on kohtalokas, kauniin rosoinen kitararockpala, josta Replacments vaikutteet kuuluvat. Hei hei hei – joka EI ole sen Korroosion kappale cover – on puolestaan keveämpi, tarttuva ja popsensibiliteettiä huokuva biisi.

Pop-Idolit: on Pop (LP)

Julkaisu: 5.5.2023

Pop-Idolit on 70-luvun Ylöjärven punkihme, joka muistetaan Hilse-LP:ltä biisillä Go Go Koululaitos. Yhtye teki tuolloin useampia kelanauhuriäänityksiä mm. Popedan ja Eppu Normaalin treenikämpillä (soittaapa tällä levyllä parilla biisillä rumpuja Aku Syrjä). Nyt näistä arkistonauhoista on kuudentoista biisin best of. Levyn mukana tule 28 sivuinen nelivärinen A4 kokoinen lehti, joka kertoo paitsi Pop-Idolien historian, niin myös paljon muuta punkista Pirkanmaalla 70-luvun lopulla.

God’s Lonely Men: All This And Even More (CD)

Julkaisu: toukokuun loppu 2023

God’s Lonely Men vaikutti 1986–1992. Nimensä se nappasi Lurkersin LP, eli old school punkissa yhtyeen juuret ovat tulkevasti tyyliin Ratsia, Clash ja Stiff Little Fingers. Elinaikanaan yhtye teki LP:n All This and More, EP:n Days of Glory sekä single Proud of Being Myself. Nyt kaikki nämä nämä löytyvät tältä levyltä ja lisänä on julkaisematta jäänyt single, yksi kokoelmaraita, sekä muita äänityksiä. Lisäksi kansivihossa on kattava yhtyeen tarina isolla määrällä valokuvia.

The Southgates: Sensation Presentation EP

Julkaisu: touko-/kesäkuu 2023

The Southgates on oululainen nuorten miesten kitarapopyhtye, jonka esikuvat ovat linjalla The Smiths-Stone Roses- Verve. Yhtye on  julkaissut kolme digisingleä ja nyt on vuorossa ensimmäinen vinyylijulkaisu, neljän biisin EP. Bändi on nyt löytänyt musiikkinsa psykedeelis-rytmikkäitä vaikutteita, ja kuinka ollakaan, Manchesterin suunnalta! Niin ja onpa joku ehtinyt kuulla EP:n nimikappaleessa Petri Wallin ja Kingston Wallin henkeä. Levy julkaistaan yhteistyössä Jukka Takalon Valassaaret levymerkin kanssa.

.

Pojat: Nämä ajat (LP)

Julkaisu: elokuu 2023

Pojat on uurastanut studiossa ja viisitoista uutta Pojat-biisiä. Siis tuttua melodista tarttuvaa punkhenkistä kitararockia näppärillä sanoituksilla. Tarkempaa tietoa levystä seuraavassa julkaisuluettelon päivityksessä.

.

Studio vaiheessa ovat Saattohoito79 ja The Pull My Fingers, jotka molemmat äänittävät pitkäsoittoa. Palataan niiden julkaisuaikatauluun sitten kun studiosessiot on saatu päätökseen.

Vastaa