Kauhajoen rockscene

Tämän sukupuun tekeminen lähti siitä, kun edellisen (Tampere 80- ja 90-lukua) kohdalla Northwidin edeltäjiä tutkiessa törmäsin Skädämiin ja sitä kautta tulin Latvisen informaation aarrearkulle botniabeat.net sivuille. Tiesin sivut ennestäänkin, mutta nyt niitä tuli katsottua hiukan tarkemmin ja siinä sitten syntyi ajatus, että tässähän voisi tehdä tällaisen helpon sormiharjoituksen ja kasata Kauhajoki sukupuun. Samalla tuli tsekattua Latviksen datan tason ja erinomaiseksi havaittua; yhden puuttuvan levyttäneen bändin löysin ja muutaman bändin kohdalla piti kokoonpanotietoja kaivaa muualta, mutta datan puolesta näin helppoa sukupuun tekemistä ei ole tullut vastaan vielä koskaan. Myös sommittelu oli mukavan helppoa, kun bändejä / kokoonpanoja oli ihan järjellinen määrä

Virheitä saattaa tässäkin olla, mutta niistä saa, suorastaan pitää, huomauttaa, niin teen korjattuuksia sukupuuhun kommenttien pohjalta.

Jos kaipaat tulkintaohjeita sukupuun lukemiseen, niin ne löytyvät sukupuuhakemistosta (https://www.hiljaisetlevyt.com/2022/10/03/sukupuuhakemisto-2)

Ja lopuksi: linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon:

http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2022/11/Kauhajoki.pdf

Vastaa