Kuopion rocksukupuu

Samperi että tämän tekeminen on kestänyt. Tämä Kuopion sukupuu on ollut työn alla puoli vuotta. Osasyy venymiseen on ollut hankaluus tietojen haalimisessa – paljon todella pieniä bändejä, joista ei tahtonut löytyä dataa. Mutta isompi syy on ollut, että mielenkiinto on vähän muualla. Olen kirjoitellut Facebookin Vanhat Punkit –ryhmään esittelyjä KAIKISTA proto-punk ja punk LP:istä. Aloittelin vuodesta 1972 ja nyt menen kesässä 1978. Reilusta kahdestasadasta levystä on kirjoitettu vajaan A4:n mittainen esittely. Niin ja Hiljaisten Levyjen julkaisujenkin kanssa on ollut kiirettä, mikä näkyy selkeästi Uutiset osion alla. Mutta loppujen lopuksi sain kuin sainkin tämän Kuopion rockscenen käsiteltyä.

Virheitä saattaa tässäkin olla, mutta niistä saa, suorastaan pitää, huomauttaa, niin teen korjattuuksia sukupuuhun kommenttien pohjalta.

Jos kaipaat tulkintaohjeita sukupuun lukemiseen, niin ne löytyvät sukupuuhakemistosta (https://www.hiljaisetlevyt.com/2022/02/21/sukupuuhakemisto/).

Ja lopuksi: linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon:

http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2022/08/Kuopio-Sukupuu.pdf

Vastaa