Mainontaa Manifetsissä

Todettiin, että kun tänä vuonna noita levyjä näyttää ilmestyvän aika paljon, niin niitähän voisi myös mainostaa. Manifetsin kolmosnumeron takakannessa on esillä tämän vuoden satoa ja pari levyä saattaa vielä ehtiä juuri ennen vuoden vaihdetta.

Jos joku ei satu tietämään, niin Manifetsi on aivan maan mainio sekakulttuurilehti, jota ovat tekemässä useat populaarikulttuurin kanssa jo pitkään tekemisessä olleet Tyypit (isolla T:llä). Lehteä saa ainakin näistä paikoista Laukontorin antikvariaatti, Swamp Music, Levykauppa Äx, Stupido Shop, Ikipop, 8raita ja Rosebud. Sisältönä kolmosnumerossa muun muassa: Rolling Stones 1975 (Mikko Jokela), prinssi Stash Klossowski de Rola (Ike Vil), Peter Perrett/Only Ones (Jarkko Jokelainen), Mark Twain (matkakertomus Ranskasta ensimmäistä kertaa suomeksi, kääntäjänä Josper Knutas), Aku Ankka, 2. luku (JP Koskinen), Purkkapopin historia (Veli Tammivaara), Dave Lindholm vs Sliipparit (Jaakko Riihimaa), Rockjournalismin historia (Jyrki Lehtola & Jorma Riihikoski), Nick Cave (Susan Eriksson), TV Smith Suomessa (Jukka Junttila), Kummisetä-elokuvien taustat (Tapani Bagge) ja paljon paljon muuta.

Vastaa