Hiljaiset Levyt esillä Etelä-Afrikkalaisessa radiossa.

Maailma on pieni: Sain sähköpostin, jossa oli linkki Etelä-Afrikassa Cape Townissa toimivan Bush Radio 89.5 FM:n 31.1.2022 ohjelmaan The Wrong Rock Show – järjestyksessään jo 432. Hiljaisilta ohjelmassa soi Pojat, niinkin yllättävällä biisillä kuin Esteitä maailmanvalloitukselle. Tämä biisihän tehtiin Alivaltiosihteerin tribuuttialbumille Toinen Käsittely. Biisi alkaa noin kohdasta 16’40’’. Sen perään tule Jahnukaisten ja Miika Söderholmin versiointi The Boys yhteen klassikkosta Brickfield Nights. Osto-TV:tä siteerataakseni ”Eikä siinä vielä kaikki”. Sokerina pohjalla on vielä Yarin ja Miikan Hiekkalaatikolla. Cape Town rocks!

Ohjelma on kuunneltavissa Mixcloudissa: https://www.mixcloud.com/wrongrockshow/the-wrong-rock-show-432-31-january-2022/

Vastaa