Deus De Caosin Aurinkotanssi video nyt julki

Deus De Caos on:

Aku Kytölä – kitara

Lazze Aaltonen – laulu

Pate Vuorio – rummut

Nalle Rissanen – basso

Timo Väänänen – kitara

Alkuvuodesta 2021 istuivat herrat Vuorio ja Aaltonen kahville paikallisella huoltoasemalla ja kelasivat, että ois siistiä soittaa kimpassa. Ideaa kypsyteltiin ja mukaan suunniteltiin paria ulkomaalaista tyyppiä. Tästä vaiheesta ei jäänyt jäljelle kuin nimi.

Sitten päädyttiin kysymään mukaan entuudestaan tuttuja tamperelaisia muusikoita ja pian oli koossa miehitys, jonka CV on todella vakuuttava. Kavereilta löytyy kokemusta sellaisista bändeistä kuin: Prestige, Coronary, Rytmihäiriö, Painajainen, Warmath, Two Witches, Kiljuvelka-70, Riistetyt, Pyhät Nuket, Harmony Garden, jne.

Ekat treenit olivat maaliskuun 2021 puolivälissä. Biisejä alkoi syntyä välittömästi, varsinkin kun kaikki toivat sävelkortensa samaan musiikilliseen kekoon. Heinäkuun alussa oltiin jo siinä pisteessä, että aloitettiin ensimmäisen levyn nauhoitukset.

Nyt on tarjolla ensimmäinen single noista sessioista. Aurinkotanssi on nimestään huolimatta tummansävyistä ja synkkää post-punkkia tihkuva menopala.

LP ilmestyy keväällä 2022 ja sen julkaisee Hiljaisten Levyjen kanssa yhteistyössä Swamp Music.

Keikoilla yhtye nähdään jo ennen tätä. Ne myy: Jarmo Korpi/Stupido Booking, jallu@stupido.fi +358503371770

Video nähtävissä YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=om30OVlqUOg

Vastaa