Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Taas nolottaa, kun tammikuun alussa tehty julkaisusuunnitelma ei ole pitänyt mitenkään. Mustien Kalsarien Yö LP siirtyi bändistä johtuvista sysistä kesän lopulle, vinyylitehdas on pidentänyt toimitusaikoja ja muutaman levy kannen tekeminen vei yllättävän paljon aikaa. Eli tekoisyitä ainakin löytyy.

Laitetaan nyt tähän nämä hetkinen tilanne, joka neljän ensimmäisen osalta voi jopa pitää paikkansakin, kun ne ovat jo vinnylitehtaalla.

Miika ja Yari: Hiekkalaatikolla / Soita Polaroid (7”)

Julkaisu: huhtikuun alku 2021

Kaksi legendaa tekivät yhdessä pari aivan käsittämättömän loistokasta biisiä. Melodioihin uskotaan, vanhaa punksärmää löytyy ja toteutus on huippua. Niin ja kolmas legenda piirsi valloittavan kannen.

The Boasters: toinen EP (7”)

Julkaisu: huhtikuussa 2021

Street- ja Oi-punk on saanut toisen kitaristin myötä lisää väriä ja uutukainen siirtää yhtyetää pari askelta kohti asctionrockia.

Nowadays: Tytöt Piirtää Sydämiä Seiniin (LP)

Julkaisu: tokokuun loppu 2021

Yhden singlen klassikkobändi Kouvolasta vuodelta 1980, jossa iso nippu muista kokoonpanoista tunnetuksi tulleita soittajia. Arkistot ovat avautuneet ja tältä levyltä löytyvät singlesessiossa äänitetty ylimääräinen biisi. Legendaarisessa Microvox studiossa äänitetty sessio, sekä treenikämppä nauhoituksia. Vihdoinkin pääsee kuulemaan mihin tällä bändillä oli rahkeita.

Duncan Reid and the Big Heads: Your Future Ex Wife // Can We Stop Having Fun / Close but No Cigar

Julkaisu: tokokuun loppu 2021

Brittien powerpoppunkin mahtibändi. Duncan Reid on ex- The Boys mies, joka kahden nuoremman naisen ja yhden miehen kanssa saa aikaan aivan upea melodiailotulituksen. A-puoli bändin uudelta neljänneltä albumilta. B-puolella kaksi puolta, jotka julkaisee vain ja ainoastaan Hiljaiset Levyt.

Mustat Kalsarit: Yö (LP)

Julkaisu: loppukesä 2021

Minna Kallisen ja Juuso Paason luotsaama Mustat Kalsarit pääsee kolmanteen pitkäsoittoonsa. Pop ja Suomirock termejä voi tämän yhteydessä käyttää, vaikkakin nuo on piilotettu lo-fi estetiikan ja Kolla Kestää hengen alle.

Mickey Jupp: Second of a Kind (LP)

Julkaisu: alku syksy 2021

Viiden tähden arvioita vetänyt One of a Kind albumi saa jatko, kun pubrocklegenda avaa lisää arkistojaan 14 biisin verran.

Lowdown Shakin’ Chills: kokoelma (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Wolfmen: The Shadow War (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Vinyyliversio aikoinaan vain CD:nä julkaistusta Wolfmenin ensimmäisestä pitkäsoitosta.

Vastaa