Tulevat julkaisut (päivitetty lista):

Nyt on saatu kiinnitettyä useammankin levyn virallinen julkaisupäivä (=saatavilla levykaupoissa). Listalle on myös tullut jotain uuttakin jonon jatkoksi.

Vuokkoset: Umpikujassa (LP)

Julkaisu: 23.10.2020

Vuokkosten perustamiseen innoittanut venäläinen underground näkyy yhteen biiseissä syvän melankolisena pohjavireenä, mutta vastapainoksi bändin soundissa kuuluu New Yorkin, Detroitin ja Clevelandin punk-perinne, ronski annos brittiläistä ja australialaista räminää sekä hyppysellinen varhaista Amerikan hardcorea. Sanoitukset ovat tärkeä osa Vuokkoset-kokemusta. Tunnelmissa kuljetaan ydintalven reunalta maailman pimeälle laidalle. Luonto tuhoutuu ja ihmissuhteet sakkaavat, sielu hirttyy systeemin rattaissa. Kaiken läpi hyökyy pidättelemätön elämän nälkä, mikä purkautuu soitannan rönsyilevänä melodisuutena ja ajoittain holtittoman kovana ajona. Vuokkoset on uskossaan vahva: hyvä voittaa ja Kollaa Kestää!

Jahnukaiset feat. Miika Söderholm: : Brickfield Nights / Mikkitelineestä on puolet minun

Julkaisu: 30.10.2020

Tamperelainen sarjakuvajazzyhtye Jahnukaiset jatkaa seikkailujaan punk-klassikoiden seurassa. Tällä kertaa jazzareiden seurassa laulaa suomalainen punk-legenda, etenkin Ypö-Viidestä ja Pojat-yhtyeistä tunnettu Miika Söderholm. Levyn A-puoli svengaava swing-schlager Brickfield Nights on brittiläisen The Boys-yhtyeen elämään jäänyt single vuodelta 1978. Myöhemmin sen ovat levyttäneet myös Pojat (1990) suomeksi nimellä Utajärven yöt ja ”Saksan Eppu Normaali” Die Toten Hosen (1991). B-puolen keinuva beguine Mikkitelineestä on puolet minun taas on karhulalaisen Ypö-Viis -yhtyeen Mari pogoaa -singlen b-puoli vuodelta 1979. Sittemmin kappaleen on levyttänyt PMMP (2005) singlensä Päiväkoti b-puolella. Kansikuvan on luonut Jahnukaisten perinteiseen tyyliin yhtyeen johtaja ja sarjakuvaklassikko Jukka Tilsa.

Vaavi: Etsi oma tiesi / Anna unelman elää (7”)

Julkaisu: 6.11.2020

Vaavi palaa juurilleen, vaikka katsookin positiivisuuden kautta kohti huomista. Vinyylisinglen kumpikin puoli kumartaa ilman retroilua tai nostalgiaa niille vaikutteille, jotka tekivät Vaavista Vaavin – polusta punkkiin.. A-puoli ammentaa pubrock ja proto-punk maailmasta Van Morrison-Kevin Coyne-Brinsley Schwarz hengessä. B-puolen juuret ovat Wholla, Thin Lizzyllä ja pubfutishoilotuksilla  maustetussa glam rockissa.

The Boasters: toinen EP (7”)

Street- ja Oi-punk on saanut toisen kitaristin myötä lisää väriä ja uutukainen siirtää yhtyetää pari askelta kohti asctionrockia.

Julkaisu: Joulukuussa

Hertsi Putos Kyydistä: Pipa Jäi Pornokauppaan EP

Nuorekasta punkkia raikkaalla otteella.

Julkaisu: vuodenvaihteessa

Miika ja Yari: 7”

Julkaisu: vuoden alkupuolella

Kaksi punklegendaa työstävät uutta musiikkia yhdessä.

Wolfmen: The Shadow War (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Vinyyliversio aikoinaan vain CD:nä julkaistusta Wolfmenin ensimmäisestä pitkäsoitosta.

Lowdown Shakin’ Chills: kokoelma (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Nowadays: Tytöt Piirtää Sydämiä Seiniin (LP)

Julkaisu: suunnitteilla

Vastaa