Tunnetko punkklassikko-albumit?

Koska edelliset kuvavisat ovat olleet suosittuja, niin tehdään vielä yksi. Nyt ei testata yleistietämystä, vaan kysellään mistä punk / uuden aallon albumista ovat nämä kuvapalaset. Skaala on aika laaja. Toisaalta mennään hardcoresta ihan uuden aallon poppiin, maantieteellisesti mennään eripuolille palloa ja ajallisestikin seilataan välillä 1977 – 2018. Mistään harvinaisuuksista ei kuitenkaan ole kyse, vaan klassikkolevyjä kaikki nuo – ainakin minun mielestäni.

Jotta kyse olisi oikeasta kisasta, niin laitetaan tähän palkinnoksi CD. Sen saa eniten oikeita vastauksia saanut. Jos tulee useita samoja tuloksia, niin voittaja arvotaan saman tuloksen saaneiden kesken.

Vastausaikaa on reilu vuorokausi, eli 19.4. kello 18:00 asti. Ja vastaukset pitää lähettää sähköpostilla osoitteeseen.

Kokeilin hiukan toista tapaa tehdä kuva – toivottavasti näkyvät nyt hiukan paremmin kuin viimeksi.

PS: Tämän visan takia tänään ei julkaista Hiljaiset julkaisut sarjan seuraavaa osaa. Sarja jatkuu huomenna tai ylihuomenna.

Vastaa