Vaasan rockin alkuvaiheet

Kun aloin tehdä tätä sukupuuta, niin työnimenä oli Vaasa ennen Klamydiaa. Nimi tuli siitä, kun tein alustavan listan Vaasan levyttäneistä bändeistä ennen vuotta 2000, niin Klamydia on siinä noin puolivälissä. Sitten kun aloin piirtämään, niin huomasin että on paljon järkevämpi jättää kaikki Vaasan punkbändit seuraavaan sukupuuhun, niin ei tule viittauksia sukupuusta toiseen. Samaten kaikki varsinaiset metallibändit jäivät tähän kakkososaan + nippu muita bändejä. En tässä vaiheessa lupaa tuosta kakkososasta muuta, kuin että se tulee joskus – ainakin pari muuta tulee ennen sitä.

Sillä lailla olen ylpeä tämän sukupuun piirtämisestä, että sukupuussa ei ole yhtään ”katso vasen alalaita” tyyppistä viittausta, vaan kaikki siirtymät on kuvattu ehjillä viivoilla. Osin tämä kyllä johtuu siitä, että siirtymiä on jonkin verran vähemmän kuin muissa samankokoisessa sukupuissa.

Virheitä saattaa tässäkin olla, mutta niistä saa, suorastaan pitää, huomauttaa, niin teen korjattuuksia sukupuuhun kommenttien pohjalta.

Jos kaipaat tulkintaohjeita sukupuun lukemiseen, niin ne löytyvät sukupuuhakemistosta: Sukupuuhakemisto – Hiljaiset levyt

Ja lopuksi: linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon:

http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2023/03/Vaasa-osa-1.pdf

2 vastausta artikkeliin “Vaasan rockin alkuvaiheet”

  1. Zotch hajosi 1980 kun veljeni Markku Niemi muutti Ruotsiin.Ei siis Mats Granbacka.

    1. Kiitti korjauksesta. Teen sen sukupuuhun myöhemmin tällä viikolla, kun katson onko muuta korjattavaa löytynyt.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: