Kevät ale!

Kerätäänpä hiukan rahaa, niin saadaan seuraavat levyt prässäämöön edellisten viiden seuraksi – onneksi toukokuun alussa levyjä alkaa tulla takaisin, joten sitten alkaa taas rahaakin tulla levykauppa myynnistä. Mutta nyt siis tämän viikon ajan kaikista levyistä 20% alennus jotka ovat Hiljaisten Levyjen Discogs kaupassa. Esimerkiksi normaalisti 24,00 euroa maksava LP maksaa nyt vain 19,20. Lista levyistä löytyy täältä: https://www.discogs.com/seller/hiljainen_man/profile

HUOM HUOM: Alennuksen saa VAIN jos lähettää tilauksen viestillä tai sähköpostilla (jukka@hiljaisetlevyt.com). Kun laitat tilauksen tulemaan, niin minä lasken loppusumman ja ilmoitan sen sekä tilinumeron jonne levyt voi maksaa.

Postikulut: 1 – 3 single 3,90. Jos enemmän singlejä tai yksin LP, niin postikulut 5,90 (riippumatta kuinka monta tilaat).

Alennus siis voimassa 18.4. – 22.4. viestillä tai sähköpostilla tehdyille tilauksille.

Vastaa