Joensuun rocksukupuu

http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2021/09/Joensuu-sukupuu.pdf

Tämä oli tähän mennessä tehdyistä sukupuista työläin. Aloittelin tämän tekemisen ennen kesää ja nyt vasta tämä on valmis. Faktoja joutui oikein kaivelemalla kaivamaan. Vaikka sukupuussa on paljon kavereitani, jotka olivat erittäin avuliaita, niin muistikuvat kaikista kokoonpanoista ja ennen kaikkea tarkoista vuosista olivat hiukan huteria. Sukupuun luurangon postaus ”Musakuvat ja -videot Pohjois-Karjalasta” -Fabcebook-ryhmään toi paljon tietoa. Osin käyttökelpoista, osin aivan liian nippelitietoa (kuten kuka soitti jollain levyllä yhdellä biisillä saksofonia), jotka kaikkea ei saatu sukupuuhun mahtumaan. Isot kiitokset kaikille ryhmäläisille jotka kommentteja lähettivät ja kaikille kavereilleni jotka tämän tekemisessä auttoivat.

Tässä se nyt sitten on, ensimmäinen versio. Virheitä saattaa edelleen olla, mutta niitä korjataan sitä mukaan kun kommentteja tulee.

Linkki helposti luettavaan PDF-tiedostoon: http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2021/09/Joensuu-sukupuu.pdf

Vastaa