Oulun alternativerock boomi 1980-luvulla

Oulun sukupuu sai jatkoa. Nyt käsittelyssä on 1980-luvun Oulun alternativeboomi. Se kuuluisa Oulusoundi ja lisäksi marginaalia gootista HC:hen. Tuttuun tapaa henkilöiden seuraavat bändit, jotka menevät sukupuun ulkopuolelle (ajallisesti tai paikakunnallisesti) on merkitty pelkällä bändin nimellä.

Tämä sukupuu oli erittäin työläs – bändejä tuli ehkä hiukan liikaa mukaan, mutta sain kuitenkin kaiken ahdettua yhdelle arkille.

Virheitä saa taas bongailla – eiköhän niitä ole tälläkin kertaa, kun on ollut edellisissäkin sukupuissa. Keräilen korjauksia viikon verran ja teen sitten uuden päivitetyn version sukupuusta, jonka laitan tähän samaan paikkaan.

Sukupuu löytyy täältä: http://www.hiljaisetlevyt.com/wp-content/uploads/2021/05/Oulu-Alternative-Sukupuu.pdf

Vastaa