Jalla Jallan kahden ekan levyn CD-versio saatavilla – ERITTÄIN RAJOITETUSTI

90-luvun alussa Jenkeissä toimi mainio NKVD Records, joka julkaisi myös suomalaisia levyjä lisenssillä. Sain pari boxia yhtiöltä myymättä jääneitä levyjä, joten nyt näitä harvinaisia herkkuja on taas saatavilla: Jallojen kaksi ekaa levyä yhdellä CD:llä – sanoisinko WOW! Stupidoille levyttäneet Hitmen 3:n kokoelma. The Violence Inherent In The System on 22 biisin Eurooppa-kokoelma, jossa Nomadsin ja Real Cool Killersin kanssa sulassa sovussa ovat Jalla Jalla, Ravin’ Seeds, Wolfmen ja Greenhouse. Exploding White Mice on aussi-rockin perusnimiä ja Gamma Men San Diegon tiukin kitarapartio.

Hinnat alla ja postikulut 3,50 riippumatta montako tilaat.

Jalla Jalla: Crumelur / Jalla Jalla  9,00

Hitmen 3: Bubbling Under  7,50

Various: The Violence Inherent In The System  6,00

Exploding White Mice: Collateral Damage  7,50

Gamma Men: Driving Music  4,00

Gamma Men: 440  4,00

Vastaa