Tunnetko ulkolaiset klassikko-albumit?

Viime viikon Suomalaiset klassikko-albumit visa oli sen verran suosittu, että päätin tehdä uuden visan. Ohessa on pala kahdestakymmenestäneljästä ulkolaisesta klassikkoalbumista noin väliltä 1965 – 2005. Sinun tehtäväsi on tunnistaa mistä albumista kukin pala on. Albumit ovat siis erittäin tunnettuja ja palat selvästi näkyviä levyjen kannessa – pari omanlaistaan pikku kompaa tosin on mukana.

Jotta kyse olisi oikeasta kisasta, niin laitetaan tähän palkinnoksi Nevan uusi CD. Sen saa eniten oikeita vastauksia saanut. Jos tulee useita samoja tuloksia, niin voittaja arvotaan saman tuloksen saaneiden kesken.

Vastausaikaa on noin vuorokausi, eli 8.4. kello 18:00 asti – ja tällä kertaa yritän itsekin muistaa, että se oli kuusi eikä kuusitoista. Ja vastaukset pitää lähettää sähköpostilla osoitteeseen.

Nyt muistinystyröitä hieromaan ja mahdollisesti levy kokoelmaa läpikäymään, mistä levystä nuo palat ovatkaan.

Vastaa