Latauslinkit Kolme Seisoo Vinossa LP:lle

Bändi: Kolme Seisoo Vinossa

Levy: Sinä tanssit nuoralla

Levy-yhtiö: Hiljaiset Levyt

Koodi: HIKI-071

Formaatti: LP

EAN: 64 2061 0770 93 5

Julkaisupäivä: 20.5.2022

Alla latauslinkit kahteen biisin digitaaliversioina.

Jos linkin klikkaaminen vain soittaa kappaleen, voit ladata kappaleet myös käyttäen hiiren oikeaa nappia (valinta ”Tallenna kohde levylle”).

Pitääkö Meidän Tyytyä Tähän – ISRC: FI HNA 21 00055

Yö Ääniä Täynnä  – ISRC: FI HNA 21 00057

Kolme Seisoo Vinossa oli 80-luvun alun kiihkeän, mutta lyhyen post-punk-aallon yhtyeitä. Se perustettiin Loimaalla vuonna 1981, mutta tinkimättömällä asenteellaan ja hyvillä keikoillaan pääsi Helsingin post-punkpiirien tietoisuuteen ja sitä myöten Johanna levy-yhtiölle. Johannalle Kolme Seisoo Vinossa teki vuonna 1983 single Peilisali / Hymyilet ja sai biisin Jeanne d’Arc – Johanna palaa -kokoelmalle. LP:tä varten tehtiin nauhoituksia, mutta albumia ei koskaan saatu aikaiseksi. Bändi alkoi rakoilla ja muusikoita muuttaa pois Loimaalta. Hannu ”Enver” Mäkelä meni sitten Jimi Tenorin mukaan, Keno Tuomola puolestaan meni perustamaan Pääkkösiä ja soitti siinä sen hajoamiseen saakka.

2000-luvulla 3SV koottiin parikin kertaa uudestaan ja se nauhoitti pari uutta biisiä. Niistä Pitääkö meidän tyytyä tähän avaa tämän levyn. Nyt studionauhoista vuosilta 1981-2021 on koottu levy Sinä tanssit nuoralla – hieno nippu tummasävyistä goottihenkistä elektronisesti tuotettu Suomirockin historiaa.

Levyn mukana tulee Ilkka Mattilan kirjoittama historiikki yhtyeestä. Ilkka Mattila on soittanut pitkään Hannu Mäkelän kanssa samassa yhtyeessä.

Insertin teksti on luettavissa bändisivulta: https://www.hiljaisetlevyt.com/kolme-seisoo-vinossa/