Tappajatomaatit

Kimmo Kalaja – kitara  (The Cheemoes, The Charades ja Ns. Luumäet)

Joey Luumäki – laulu (ex- Ne Luumäet)

Kari Nylander – basso (ex- Zen Café)

Jussi Parkkonen – rummut (Juliet Jonesin Sydän)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joey Luumäen perusti Tappajatomaatit Ne Luumäkien lopetettua. Yhtyeestä on muodostunut melkoinen Suomirockin superkokoonpano, sillä Luumäkien lisäksi soittajien historiasta löytyy sellaisia bändejä kuin Zen Café ja Juliet Jonesin Sydän.

Bändi kasattiin 2008 alun perin nimellä Joey Luumäki & Tappajatomaatit hyväntekeväisyystarkoituksiin, varainkeruulevyn tekoon ramopunk.com –sivuston tukemiseksi. Koska homma oli hauskaa jatkui se. Ensimmäisen, yhdeksän biisiä sisältävän cd-EP:n jälkeen tuli hinku julkaista pitkäsoitto. Sound of Finland julkaisi Tappajatomaattien esikoisalbumin ’Villi itä’ keväällä 2010.

Tappajatomaattien kakkosalbumin ’Mustan aukon paluu’ sisältää ”kypsempää” ja ”ajankohtaisempaa” biisimateriaalia kuin ’Villi itä’ -esikoinen. Meininki on silti vauhdikasta: aina rock ja joskus jopa punk. Laulujen aiheet vaihtelevat maailmanparannuksesta rock’n’rollin hienouteen, puumanaisista tuurijuoppoihin, suvaitsemattomuuden kritisoinnista työelämän kovuuden hämmästelyyn.

’Mustan aukon paluu’ antaa empatiaa niille, jotka eivät jaksa enää katsoa seuraavaa mutkaa tai kuunnella eheytyshoitojuttuja tai odottaa yhteiskunnan apuja loputtomiin. On makeita kitarariffejä, tiukkaa bassopommitusta ja purevia koukkuja. Väsynyt saa virtaa kunnon ajattomasta punkin sekaisesta rokkenrollista. Ripauksen nuoruutta levylle tuovat Maustetytöt taustalaulullaan.

Aiempia jäseniä:                  

Petri Hirvonen – basso

Timo ”Stindy” Korhonen – basso

Kaide Luumäki – rummut

Discografia:

Elämä On Punk (CD-EP; Woimasointu) 2009

Villi Itä ‎(CD; Sound Of Finland) 2010

Mustan Aukon Paluu (LP; Hiljaiset Levyt HILL-062) 2019

Linkit:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Tappajatomaatit-32878554944/

MySpace: https://myspace.com/tappajatomaatit

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tappajatomaatit