Ravin’ Seeds

Jari Kivinen – laulu

Ari Saikkonen – kitara

Pete Brander – basso

Esa Turunen – rummut

Ravin’ Seedsin esiaste kasattiin vuonna 1986 ilman nimeä. Kun laulaja poistui kokoonpanosta, laitetiin Rumbaan pikkuilmo. Näin löytyi Jari Kivinen (ex- Maanalainen Flanelli), kokoonpano oli valmis ja nimikin keksittiin. Keikkoja alkoi siunaantua, muun muassa viisi Miettisen Nixon-clubilla ja vuonna 1989 yhtye pääsi Provinssirockiin.

Omakustannesingle Primitive Me tehtiin Equaliz-studiossa keväällä 1989. 300 kappaleen painos myytiin hetkessä loppuun. Singlen B-puoli on 60-luvun garageklasiikko, The Sparklesin No Friend Of Mine. Yksi levyistä päätyi Jukka Junttilalle, joka innostui bändistä, kävi katsomassa sen livenä ja löi kättä päälle seuraavasta levystä. Rubber Ballet äänitettiin sekin Equalizissa kesällä 1989 ja tuottajana toimi Ujo Konsernin Mara Ujo.

Keikkoja oli kuitenkin niukalti ja turhautumista ilmaantui 7.1.1990 Tavastian keikan jälkeen Ari ”Paska” Peltonen haastatteli yhtyettä Rumbaan. Haastattelun aikana bändin jäsenille syntyi riita, joka johti yhtyeen hajoamiseen. Jari lähti bändistä Redsiin. Muut jakoivat ensin nimellä Freak Magnets ja sen jälkeen useissa muissa kokoonpanoissa.

Discografia:

Primitive Me / No Friend Of Mine (7” single; omakustanne) 1989

Rubber Ballet / Turn On Your TV (7” single; Hiljaiset Levyt HIKS-015) 1989