LATAUSLINKIT SAATTOHOITO79:N LP:LLE AJANKOHTAINEN KAKKONEN

Bändi: Saatohoito79

Levy: Ajankohtainen Kakkonen

Levy-yhtiö: Hiljaiset Levyt

Koodi: HIKI-080

Formaatti: LP

EAN: 64 2061 0773 08 0

Julkaisupäivä: 18.8.2023

Alla latauslinkit neljään biisin 24 biittisinä WAV-tiedostoina.

Jos linkin klikkaaminen vain soittaa kappaleen, voit ladata kappaleet myös käyttäen hiiren oikeaa nappia (valinta ”Tallenna kohde levylle”).

Rockunelmii – ISRC: FIHNA2304001

Täältä tullaan elämä! – ISRC: FIHNA2304003

Tänään ja huomenna – ISRC: FIHNA2304005

Maailma palaa – ISRC: FIHNA2304007

  Vuonna 2018 Kouvola sai mittavaan bändikaartiinsa taas yhden tulokkaan. Nimi koottiin parista elementistä. Saattohoito tulee siitä, että soittajien mielestä tämän jälkeen ei enää uutta bändiä kasata, vaan tällä mennään sinne asti minne päästään. 79 puolestaan antaa viitteen siitä missä on bändin inspiraatio, 70-luvun lopun uudessa aallossa.

  Levyttäminen alkoi kesällä 2021 ilmestyneestä LP:stä Mitä sä haluut, sitä sä saat! Se julkaistiin omakustanteena. Albumi herätti kiinnostusta Hiljaisissa Levyissä ja kun seuraavat demot olivat vielä parempia, alkoi vuonna 2022 yhteistyö, jonka ensimmäinen hedelmä oli vinyylisingle Pääoma ja valtiovalta / Urheilupuisto 13.6 (kauan sitten). Tuon singlen A-puoli on tietenkin käännös Blå Tåget klassikosta Den Ena Handen Vet Vad Den Andra Gör, jonka Ebba Grön teki tunnetuksi nimellä Staten & Kapitalet. Pääoma ja valtiovalta löytyy tältäkin pitkä soitolta.

  Nyt käsissä on sitten Ajankohtainen Kakkonen. 12 biisiä korkeaoktaanista old school uutta aaltoa tähän päivään sovitettuna. Täysi tusina tarinoita eletystä elämästä isolla asenteella. Melodiat ovat kaiken A ja O ja niitä levyltä löytyy. Täältä tullaan, elämä! biisi on ottanut vaikutteensa Tapio Suomisen ohjaamasta saman nimisestä elokuvasta vuodelta 1980. Biisistä tehty upea video mukailee elokuvan henkeä. Maailma palaa ja Mikset sano mitään, kertoo tarinaa tästä päivästä. Sensuurilta julkaisematta jäänyt hieno Tänään ja huomenna pääsee nyt levylle. Levyn päättävä Kevyesti keskellä päivää sulkee semiakustisesti kokonaisuuden.

  Täältä tullaan elämä!