Latauslinkit Hertsi putos kyydistä –yhtyeen Kun me kuollaan -singleen

BÄNDI: Hertsi putos kyydistä

BIISI: Kun me kuollaan

LEVY-YHTIÖ: Hiljaiset Levyt

KOODI: HIDI-001

FORMAATTI: digisingle

EAN: 64 2061 0770 88 1

JULKAISUPÄIVÄ: 7.5.2021

Alla latauslinkit kahteen biisin 16-bittisinä digitaaliversioina.

Jos linkin klikkaaminen vain soittaa kappaleen, voit ladata kappaleet myös käyttäen hiiren oikeaa nappia (valinta ”Tallenna kohde levylle”).

Kun me kuollaan  – ISRC: FIHNA2100039

Hertsi putos kyydistä -yhtyeeltä julkaistaan single ”Kun me kuollaan” perjantaina 7.5.2021. Single on kuunneltavissa kaikissa tavanomaisissa suoratoistopalveluissa. Kun me kuollaan käsittelee heikossa asemassa olevien tilannetta ja eriarvoistumista pohtien, miksi heidät unohdetaan liian helposti. Julkaisupäivänä saatetaan päivänvaloon myös musiikkivideo, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Matti Berggren.

Kun me kuollaan -biisi äänitettiin tammikuussa julkaistun Pipa jäi pornokauppaan -vinyyli-EP:n työstämisen yhteydessä, ja sen on miksannut Lauri Eloranta. Yhtye koki kappaleen sopimattomaksi osaksi Pipa-levylle, joten siitä päätettiin tehdä erillinen oma singlensä kesäksi 2021. Hertsille on kertynyt koronan vuoksi toteutumattomia keikkoja, joita päästäneen piakkoin paikkaamaan. Festivaalien osalta yhtyeen voi nähdä ainakin Mitäs Mitäs Mitäs –festivaaleilla.

Hertsi putos kyydistä Hiljaisten sivuilla: https://www.hiljaisetlevyt.com/hertsi-putos-kyydista/