Latauslinkit Deus De Caos LP:lle

Bändi: Deus De Caos

Levy: 11:59

Levy-yhtiö: Hiljaiset Levyt

Koodi: HIKI-072

Formaatti: LP

EAN: 64 2061 0770 93 5

Julkaisupäivä: 3.6.2022

Alla latauslinkit kahteen biisin digitaaliversioina.

Jos linkin klikkaaminen vain soittaa kappaleen, voit ladata kappaleet myös käyttäen hiiren oikeaa nappia (valinta ”Tallenna kohde levylle”).

Aurinkotanssi – ISRC: FI HNA 21 00067

Video: https://www.youtube.com/watch?v=om30OVlqUOg

Aaveiden Talo – ISRC: FI HNA 21 00068

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DrTMXdlX8uI

Aku Kytölä, Nalle Rissanen, Pate Vuorio, Lazze Aaltonen, Timo Väänänen

Alkuvuodesta 2021 istuivat herrat Vuorio ja Aaltonen kahville paikallisella huoltoasemalla ja kelasivat, että ois siistiä soittaa kimpassa. Ideaa kypsyteltiin ja mukaan suunniteltiin paria ulkomaalaista tyyppiä. Tästä vaiheesta ei jäänyt jäljelle kuin nimi.

Sitten päädyttiin kysymään mukaan entuudestaan tuttuja tamperelaisia muusikoita ja pian oli koossa miehitys, jonka CV on todella vakuuttava. Kavereilta löytyy kokemusta sellaisista bändeistä kuin: Prestige, Coronary, Rytmihäiriö, Painajainen, Warmath, Two Witches, Kiljuvelka-70, Riistetyt, Pyhät Nuket, Harmony Garden, jne.

Ekat treenit olivat maaliskuun 2021 puolivälissä. Biisejä alkoi syntyä välittömästi, varsinkin kun kaikki toivat sävelkortensa samaan musiikilliseen kekoon. Biisejä nauhoiteltiin pikku hiljaa, ja ensimmäinen digisingle Aurinkotanssi julkaistiin loppuvuodesta 2021.

Nyt on tarjolla ensimmäinen LP tummansävyistä ja synkkää post-punkkia tihkuva rockia, joka imee mausteita niin metallista kuin jopa popista. Biisien aiheet pyörivät laajalla alalla, niissä käsitellään niin luokkaeroja (Sabotaasi), kun bilettämistä seurannutta liskojenyötä (Aaveiden talossa) tai levyn nimibiisin 11.59 maailman tilan analysointia jossa tuomiopäivän kello on minuuttia vaille maailmanloppu.