Johnny Spunky

Yhden miehen yhtye Johnny Spunky tuli Loimaalta ja taiteilija nimen takana oli monilahjakkuus Juha Kaarsalo. Sävetämisen ja soittamisen lisäksi Juha oli kunnostautunut runoilijana. Juha äänitti itse kappaleensa kotistudiossa neliraita kasettinauhurilla. Jo ennen ensimmäistä levyä biisejä oli syntynyt valmiiksi lähemmäksi sata, joten oli mistä levylle valita.

Vaikka musiikista Juha vasasi yksin, niin perhe osallistui levyjen tekemiseen. Komeista kansista ja/tai liitteistä vastasi Juhan veli Simo, joka myöhemmin valmistui arkkitehdiksi. Äiti Liisa puolestaan taittoi kannet ja etiketit.

Johnny Spunkin musiikki oli mielenkiintoista syntavetoista kamaa, jossa oli ripaus Suicidea mukana – rankkaa, mutta melodista.

Kolmen EP:n lisäksi Hiljaiset Levyt – tai tarkemmin ottaen Hiljainen Kulttuuriyhdistys ry. – julkaisi yhden Juha Kaarsalon runokirjan, Ajan kuristus (1988). Hiljaisten Levyjen ajan jälkeen Johnny Spunky teki omakustanne albumin Shades of Things to Come ja Juha Kaarsalo seitsemän kirjaa lisää, joista suurinosa oli runoja.

Diskografia:

Sonic Psychobody, Cassette, 1986

Lunar Power, EP, Hiljaiset Levyt HIKS-006, 1987

My Second Coming, EP, Hiljaiset Levyt HIKS-012, 1989

Mutatio vitalis, EP, Hiljaiset Levyt HIKS-022, 1990

Shades of Things to Come, CD, Pinke 1, 1995

Linkit:

Wikipedia: https://fi.wikipedia.org/wiki/Johnny_Spunky